image

Voor ScholenBij Studiepoort bieden we ook extra studieondersteuning aan op scholen. Wij geven onder andere:

● Remedial teaching
● Bijles
● Huiswerkbegeleiding
● Zomer- en winterschool
● Weekendschool
● Citotoets training

Daarnaast staan wij altijd open voor het geven van op maat gemaakte trainingen, workshops en cursussen. Heeft u een goed idee? Laat het ons dan vooral weten en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn te bereiken op info@studie-poort.nl of op 06 28827593 of 0642880660.

Ervaringen van onze partners

"Na een succesvolle start, werkt Al Wafa voor het tweede schooljaar samen met Studiepoort. Studiepoort biedt huiswerkbegeleiding aan op maat; waar kan deze leerling dit schooljaar in groeien? Op een zeer fijne en constructieve wijze maakt Studiepoort samen met leerkrachten, intern begeleiders en ouders een passend huiswerkaanbod voor elk kind. De uitvoering en monitoring van de huiswerkbegeleiding en afstemming met de school gebeurt op professionele en flexibele wijze. Kortom, Studiepoort is een grote aanwinst voor onze school!"

- Lisa Post, Intern Begeleider Al Wafa

"Basisschool El Kadisia werkt inmiddels al ruim 2,5 jaar samen met Studiepoort. De samenwerking ervaren wij als laagdrempelig en zeer prettig. Er vindt een goede afstemming plaats met de leerkrachten en interne begeleider(s) van de school. Studiepoort organiseert het al jaren professioneel door kindgericht te werken. De lessen worden aangepast aan het niveau van het kind met gebruik van (digitale) methoden. De leerlingen boeken betere resultaten. De school en ouders zijn zeer tevreden."

- Zeynep Aktas, Adjunct-directeur El Kadisia