Werken bij Studiepoort?

 • Vacature Stagiair(e) Remedial Teaching

  Stagiair(e) Remedial Teaching
  Volg jij een studie in de richting van Pedagogiek en ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stage plek in Amsterdam? Wellicht kunnen we bij Studiepoort dan iets voor je betekenen. Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons kan ondersteunen bij het geven van remedial teaching op verschillende basisscholen in Amsterdam.

  Bij Studiepoort werken we samen met basisscholen om opgelopen achterstanden bij leerlingen weg te werken door middel van o.a. huiswerkbegeleiding, bijlessen en remedial teaching. We zijn een gezellig team met een grote passie voor het onderwijs en zijn op zoek naar iemand die zich hier graag bij wil aansluiten!

  Functie-eisen
  ● Je studeert Pedagogiek of iets in deze richting
  ● Je hebt affiniteit met kinderen en het onderwijs
  ● Je schrijft vlot en foutloos Nederlands
  ● Je bent ambitieus, enthousiast en staat open voor nieuwe uitdagingen

  Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@studie-poort.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

 • Vacature Begeleider

  Begeleider
  Bij Studiepoort zijn wij opzoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken. Zoek jij een bijbaan die er écht toe doet en waar je ook nog eens goed kan verdienen? Word dan begeleider bij Studiepoort!

  Wij zoeken iemand die voor de klas begeleiding kan geven op een basisschool in Amsterdam West. Daarnaast hebben wij begeleiders nodig voor een-op-een begeleiding op verschillende dagen in de week.

  Functie-eisen
  ● Je hebt affiniteit met kinderen en het onderwijs
  ● Je schrijft vlot en foutloos Nederlands
  ● Je bent ambitieus, enthousiast en staat open voor nieuwe uitdagingen
  ● Ervaring in het onderwijs is een pré

  Interesse? Vul het onderstaande formulier op en stuur je CV naar info@studie-poort.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!